Home / Inkoopmanagement

Inkoopmanagement

B-to-Energy verzorgt voor u de inkoop van alle componenten, die zogezegd vrij in te kopen zijn op de energiemarkt. Denk hierbij aan elektra en gas, groencertificaten, maar ook bijvoorbeeld aan de meetdiensten.

B-to-Energy koopt meervoudig onderhands in en - al naar gelang uw organisatie onder de overheid valt en een drempelverplichting heeft - nationaal en Europees. Als een van de weinige adviesbureaus in Nederland zijn we overigens in alle genoemde inkoopmethoden zeer ervaren en even bedreven. Tevens kopen wij graag voor uw individuele organisatie in, maar ondersteunen ook net zo makkelijk bestaande of nog op te zetten inkoopcollectieven.

B-to-Energy koopt, al naar gelang de marktontwikkelingen en vastgestelde prijsstrategie, in op de Ice-Endex of op de APX/ Leba.

B-to-Energy bepaalt altijd in goed overleg met u het juiste moment van inkopen. Wordt direct tegen een vaste prijs 100% ingekocht of wordt een zogenaamde klikoptie ingekocht, waarbij de markt dagelijks wordt gemonitord en in samenspraak met u de inkoopmomenten (en dus de risico’s) worden gespreid.

Top