Home / Over B-to-Energy

Over B-to-Energy

B-to-Energy ondersteunt organisaties van allerlei pluimage bij de inkoop, optimalisatie en beheer van hun energiehuishouding. Met ruim 20 jaar ervaring aan zowel leveranciers- als adviseurszijde is zelfs het meest complexe energievraagstuk bij ons in vertrouwde handen.

Energie, daar wilt u het liefst natuurlijk niet te veel energie in steken. Energie is immers verre van sexy, het is voor de meeste bedrijven ‘low interest’ en de markt wordt als bijzonder dynamisch en complex ervaren.

Toch is energie bij de meeste bedrijven een serieus aandeel in de kosten en loont het zeer de moeite om de verschillende componenten hiervan eens tegen het licht te laten houden en op zoek te gaan naar het laag en hoog hangend bespaarfruit…

B-to-Energy ziet het als de ultieme uitdaging om ook uw organisatie in haar energievoorziening te begeleiden naar optimalisatie van kosten, kwaliteit van dienstverlening en gemak. Tenzij u al exact weet waar voor u de besparingen gerealiseerd kunnen worden, is de aanpak van B-to-Energy even simpel als doeltreffend en volgt in dat geval altijd op hoofdlijnen onze drie fasen aanpak:

1. Analysefase
Een Quick scan van uw lopende energiecontract/ laatst ontvangen facturen legt direct de belangrijkste bespaaropties bloot. Te denken valt aan besparingen op de kosten van de levering van de energie, de netwerkkosten, de kosten van de meetdiensten en de betaalde energiebelasting. Deze eerste stap voert B-to Energy altijd kosteloos voor u uit. U ontvangt van onze bevindingen een korte rapportage die wij vervolgens graag vrijblijvend met u bespreken.

2: Offertefase
Uit de vastgestelde bespaaropties volgen actiepunten, die worden vastgelegd in een heldere offerte. In de offerte maakt B-to-Energy voor u inzichtelijk welke opties op welke wijze, op welk moment en tegen welke kosten uitgevoerd kunnen worden.

3: Activatiefase
Na uw akkoord op (delen van) de offerte, gaan we direct voor u aan de slag met de ‘Quick Wins’ en treffen we de voorbereidingen voor de actiepunten die een wat langer tijdspad vragen (bijvoorbeeld de inkoop van energie).

Maak ook kennis met de aanpak van B-to-Energy en meldt u aan voor een gratis bespaarrapportage van uw energiekosten of neem direct contact op met B-to-Energy voor het maken van een afspraak.

Top